voetbalzone

Pogba geïrriteerd: ‘Wat bedoelen mensen daarmee, als ze dat zeggen?’

Erik van Dam21 okt 2015, 16:30
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2015, 16:30
Advertentie

Paul Pogba wordt regelmatig geprezen door mensen bij Juventus en analytici, maar krijgt dit seizoen ook te maken met kritiek. Chievo-verdediger Nicolas Frey zei Pogba ‘niet zo goed’ te vinden, Didier Deschamps merkte op dat het ‘showvoetbal’ eruit moet bij de middenvelder en Alessio Tacchinardi vond dat dat Pogba de ploeg nog niet zo kan voorttrekken als bijvoorbeeld Carlos Tévez dat deed.

voetbalzone

“Mensen zeggen dat ze de echte Paul Pogba nog niet gezien hebben, dit seizoen. Maar wat bedoelen ze daarmee, dan?”, vraagt Pogba zich hardop af in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Ik focus me gewoon op datgene wat ik hoor te doen om het team te helpen. Ik geloof niet dat het iets te maken heeft met het feit dat ik nu nummer 10 draag”, aldus Pogba, die het rugnummer in de zomer aannam.

“Als alles goed met het elftal, hoor ik niets en wordt er niets gezegd. Maar als het minder loopt keert de opinie zich tegen mij. Maar ja, zo is voetbal”, heeft Pogba geleerd. De Franse ster speelde dit seizoen tien wedstrijden voor Juventus, maar was nog niet bijster productief. Hij staat op één assist en één doelpunt, een rake strafschop tegen Genoa.

Bezig met laden …