voetbalzone

Pogba spreekt zich uit over toptransfer naar Engeland: ‘Of ik blijf? Ja’

Robin Bruggeman03 aug 2016, 13:10
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2016, 13:10
Advertentie

De verwachting is al een aantal weken dat Paul Pogba voor een recordbedrag de overstap van Juventus naar Manchester United zal maken, maar er is nog altijd geen witte rook gezien op Old Trafford. De middenvelder is op dit moment op vakantie in de Verenigde Staten en hij heeft nu zelf een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de transfer saga.

/

In een video die gedeeld is door Italian Football TV is namelijk te zien hoe Pogba op straat in New York door twee fans wordt aangesproken. Terwijl de verliezend EK-finalist een bal signeert, wordt hem gevraagd: ‘Blijf je?’, waarop het antwoord ‘ja’ is van Pogba. Als de fan hem dan specifiek vraagt of hij bij Juventus blijft, antwoordt hij nogmaals ‘ja’.

The Red Devils zouden bereid zijn om een transfersom van 110 of 120 miljoen euro neer te leggen om Pogba terug te halen naar de Premier League, maar José Mourinho lijkt op zoek te moeten naar een alternatief als hij er inderdaad voor kiest bij Juventus te blijven. De Italiaanse grootmacht versterkte zich met de komst van onder anderen Miralem Pjanic, Gonzalo Higuaín, Dani Alves en Mehdi Benatia overigens ook al aardig.

Bezig met laden …