voetbalzone

'Pokerspel rond Zivkovic ergert Premier League-top, PSV en Feyenoord'

Daniel Cabot Kerkdijk26 aug 2013, 08:45
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2013, 08:45
Advertentie

FC Groningen heeft met een pokerspel rond Richairo Zivkovic heel wat clubs grote ergenis bezorgd. Het lag in de lijn der verwachting dat de pas zestienjarige aanvaller in het uitduel met Go Ahead Eagles (3-3) een rol van betekenis in de plannen van Erwin van de Looi zou gaan spelen, maar de invaller kwam pas vier minuten voor tijd in het veld.

/

Tal van topclubs uit binnen- en buitenland waren naar De Adelaarshorst gekomen, zo meldt De Telegraaf maandag. In Deventer waren scouts van Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal en Villarreal benieuwd naar de kwaliteiten van de tiener, die in de eerste twee competitieduels van het seizoen tweemaal doel trof. Ook delegaties van PSV en Feyenoord waren bij het competitieduel aanwezig.

Tien minuten voor tijd kozen de teleurgestelde buitenlandse scouts ervoor om het duel voor gezien te houden. Feyenoord en PSV maakten de invalbeurt van de aanvallende middenvelder met een dubbel paspoort nog wel mee, maar hij kwam te kort in actie om tot een goed oordeel te komen. Voor de meeste buitenlandse clubs is Zivkovic een volslagen onbekende, maar het feit dat hij nu de jongste speler aller tijden in de Groningse hoofdmacht is heeft inmiddels ook het buitenland bereikt.

Bezig met laden …