voetbalzone

Polen draait ontslag Beenhakker terug maar vangt bot

10 sep 2009, 12:14
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2009, 12:14
Advertentie
Ondanks dat bondsvoorzitter Grzegorz Lato Leo Beenhakker donderdagochtend alsnog aanbood langer in dienst te blijven als bondscoach van de Poolse nationale ploeg, keert de Rotterdammer niet terug in het ambt. Enkele uren eerder was hij door diezelfde persoon nog uit zijn functie ontheven na de 3-0 nederlaag tegen Slovenië.



Beenhakker heeft het dan ook helemaal gehad, en weigerde mee te gaan in het waan van de dag-beleid van de preses. “De voorzitter heeft emotioneel gereageerd na een drankje”, vertelde de 67-jarige oefenmeester donderdag tegenover Radio Rijnmond. “Maar ik ben er klaar mee”, verduidelijkt hij.

De geboren Rotterdammer zal zich nu waarschijnlijk volledig gaan richten op zijn taak als adviseur bij Feyenoord. “Maandag ga ik pas met Feyenoord om te tafel zitten over mijn toekomst bij de club”, aldus Don Leo. De beslissing van Beenhakker om de Rotterdammers van technisch advies te gaan voorzien, was één van de redenen waardoor de verhoudingen tussen coach en bond op scherp waren komen te staan.
Bezig met laden …