voetbalzone

Polen geloven in stunt in Amsterdam: 'Het spel van Ajax ligt ons wel'

Matthijs van Laar17 feb 2015, 13:21
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2015, 13:21
Advertentie

Coach Henning Berg manoeuvreerde zijn elftal al handig in de underdogrol, maar de spelers van Legia Warschau geloven wel degelijk dat er iets te halen valt tegen Ajax. De Poolse topclub fungeert donderdagavond in de Amsterdam ArenA als tegenstander van het elftal van Frank de Boer. "Ajax ligt ons wel", zegt aanvaller Jakub Kosecki in gesprek met Interia Sport.

voetbalzone

De 24-jarige international van Polen voorspelt een open wedstrijd. "We moeten geen ontzag hebben voor Ajax, want we weten wat we kunnen. Ajax is een grote Europese ploeg, maar het zal een interessante ontmoeting worden. Voor ons is het een goede tegenstander, want dit team speelt snel en technisch", weet Kosecki na de minutieuze instructies van de technische staf.

"Dat ligt ons wel", vervolgt hij. "We hebben het gevoel dat dit een van de belangrijkste wedstrijden van Legia is in de afgelopen twee jaar." Een week na het duel in Amsterdam vindt de return plaats in Polen. Die wedstrijd wordt overigens afgewerkt zonder publiek. Legia kreeg die straf opgelegd naar aanleiding van eerdere ongeregeldheden.

Bezig met laden …