voetbalzone

Politie doet lugubere vondst in spelersbus van Paraguayaanse topclub

Daniel Cabot Kerkdijk04 jul 2011, 19:27
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2011, 19:27
Advertentie

De politie van Paraguay is met man en macht op zoek naar Adolfo Trotte. De sportbestuurder van Olimpia, dat afgelopen seizoen als tweede eindigde, wordt ervan verdacht zijn vrouw om het leven te hebben gebracht. Trotte verstopte het lichaam van Sonia Vera in de laadruimte van de spelersbus.

Trotte en Vera werden sinds zaterdag vermist. Het tweetal was op eigen houtje van Asunción naar Tobati gereden, de plaats waar Olimpia zich voorbereidt op komend seizoen. Sindsdien ontbrak elk spoor van het tweetal. In de nacht van zondag op maandag meldde Trotte zich met zijn auto bij het complex van Asunción en vertrok hij na een uur. In die tijd heeft hij naar alle waarschijnlijkheid het lichaam verstopt.

Trotte is een voormalig lid van de harde kern van Olimpia en is waarschijnlijk de grens met Argentinië overgestoken. Vlakbij de grens werd zijn auto teruggevonden, met in het interieur bloedsporen, een pistool en een handtas. Volgens diverse media was er tussen Trotte en Vera al langer sprake van onenigheid.

Bezig met laden …