voetbalzone

Politie kan niet lachen om hilarisch moment: stadionverbod voor Newcastle-fan

Bart Kruyt22 mrt 2016, 11:15
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 11:15
Advertentie

Newcastle United stevende zondag tegen aartsrivaal Sunderland op een nederlaag af, maar dit kon uiteindelijk toch nog voorkomen worden. Een perfecte voorzet van Georginio Wijnaldum werd binnengekopt door Aleksandar Mitrovic, waarna de spits én de supporters helemaal gek werden. Een fan kon zich niet beheersen en zorgde voor een hilarisch moment op het veld.

/

De 35-jarige John West rende in zijn blijdschap het veld op en wilde zijn feestje vieren met Mitrovic. Die zag dat wel zitten en wilde in de armen van de supporter springen, maar West ging juist op dat moment onderuit. De twee stonden uiteindelijk lachend op en gaven elkaar nog even een knuffel, voordat West door de stewards weer van het veld werd gehaald.

In Engeland treden ze streng op tegen veldbetreders en ook West ontspringt de dans niet: een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat West in ieder geval tot 6 april geen wedstrijden mag bezoeken. Op 6 april moet de supporter voor de rechter verschijnen en dan krijgt hij waarschijnlijk nog een veel langer stadionverbod, plus een behoorlijke boete.


Bezig met laden …