voetbalzone

Poortvliet belangrijkste kandidaat voor trainersvacature bij Telstar

Erik van Dam09 jun 2010, 18:00
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2010, 18:00
Advertentie

Telstar wil voor volgend seizoen het liefst Jan Poortvliet als hoofdtrainer hebben. De oud-international is nu nog trainer van FC Eindhoven, waar zijn contract nog een jaar doorloopt. Poortvliet zelf twijfelt nog over een overgang naar zijn oude club. “Het is jammer dat ik mezelf niet in tweeën kan delen, want net als Telstar is ook Eindhoven een mooie club, waar ik succes heb gehad”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

/

Bij Telstar moet de 54-jarige Zeeuw de opvolger worden van Marcel Bout, die assistent wordt van Louis van Gaal bij Bayern München. Van 2002 tot en met 2005 was Poortvliet al trainer bij de Velsenaren, waarmee hij zelfs de nacompetitie haalde. “Ik heb natuurlijk bij Telstar gezeten en de herinneringen zijn goed. Het is een mooie club, die honger heeft iets te laten zien. Daar is niks mis mee.”

Ondanks de belangstelling van Telstar ziet Poortvliet ook nog genoeg mogelijkheden bij zijn huidige club Eindhoven. “Tot op heden zijn we alleen onze linksback Amieux kwijtgeraakt aan NEC. Maar het is afwachten hoe de sterk de groep straks is”, aldus Poortvliet.

Bezig met laden …