voetbalzone

Poortvliet: 'FC Eindhoven zit zes duels van de Eredivisie af'

Daniel Cabot Kerkdijk24 apr 2010, 08:09
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2010, 08:09
Advertentie

FC Eindhoven is een van de kandidaten om de komende weken promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De ploeg van Jan Poortvliet speelde vrijdag tegen Telstar nergens meer om, maar voldeed aan aan haar sportieve plicht door de laagvlieger met 1-2 te verslaan. Poortvliet was eerder werkzaam bij Telstar. "Met een heel apart gevoel zat ik op de bank", vertelde hij na afloop.

/

"Op het moment dat wij scoren dan kan ik niet uitbundig doen, want ik hoop niet dat Telstar eruit gaat, maar je wil ook winnen." Door de nederlaag van FC Oss bij MVV bleef Telstar uiteindelijk behouden voor het een na hoogste niveau. Poortvliet denkt dat zijn ploeg klaar is voor de play-offs. "Ik kan alleen maar tevreden zijn. Jonge jongens die nog niet speelden dit jaar hebben goed gespeeld en dat geeft een goed gevoel."

"Jongens die rust hebben gehad willen maandag ook graag spelen", vervolgde Poortvliet. De oefenmeester laat alles op zich afkomen. "We zien het zo: we zitten zes wedstrijden van de Eredivisie af, we gaan ervoor, we geloven erin en dan zien we het wel."

Bezig met laden …