voetbalzone

Populaire disco legt spelers Fortuna verbod op: 'Tot prestaties weer oké zijn'

Matthijs van Laar05 mrt 2016, 10:47
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2016, 10:47
Advertentie

De spelers van Fortuna Düsseldorf hoeven zich voorlopig niet meer te vertonen in hun favoriete uitgaansgelegenheid. De club uit de 2. Bundesliga leed vrijdagavond de derde nederlaag op rij en is daardoor afgezakt naar de zestiende plek in de rangschikking. Daarmee dreigt degradatie en ‘Club Rudas Studios’ wil dat koste wat kost voorkomen.

/

De lokale uitgaansgelegenheid heeft alle spelers van Fortuna een verbod opgelegd. “Dit karakterloze geklooi is gewoon niet meer te verdragen. Daarom hebben wij bij Rudas Studios besloten om het gehele team van Fortuna Düsseldorf tijdelijk te weren, tot de sportieve prestaties weer te pruimen zijn.” In de Facebook-post besluit men met: “Jullie zijn het de stad verschuldigd!”

In de bewuste disco zijn overigens niet alleen regelmatig spelers van Fortuna te vinden, ook de sterren van Borussia Dortmund en Schalke 04 schijnen er vaak te vertoeven in hun vrije avonduurtjes. Het bericht wordt afgesloten met een knipoog-smiley; een indicatie dat het bericht van Rudas Studios waarschijnlijk niet al te serieus bedoeld is.

Bezig met laden …