voetbalzone

Portsmouth eist geld voor Boateng en heeft schoon genoeg van Genoa

Daniel Cabot Kerkdijk23 sep 2010, 21:00
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 21:00
Advertentie

Portsmouth heeft schoon genoeg van de smoesjes van Genoa, dat treuzelt met het betalen van het transferbedrag voor Kevin-Prince Boateng. De Ghanese middenvelder, die deze zomer verkaste van Engeland naar Italië, leverde Portsmouth ongeveer zes miljoen euro op. De clubs spraken af de betaling van de transfersom over vier termijnen te spreiden. Genoa is echter te laat met het betalen van het tweede deel van het bedrag.

/

“Ze moesten twee weken geleden al een bedrag betalen”, laat Adrew Andronikou, financieel bewindvoerder van de armlastige club, weten aan Reuters. “We hebben allerlei excuses gehoord, zoals het ontbreken van onze bankgegevens. Die stonden gewoon op het contract. Het is op het punt gekomen dat we er schoon genoeg van hebben.”

Het uit de Premier League gedegradeerde Portsmouth kwam een transferbedrag overeen met de Italianen van bijna zes miljoen euro. Boateng werd overigens direct verhuurd aan AC Milan, dat ook een optie tot koop op de middenvelder heeft bedongen. In het shirt van Portsmouth speelde Boateng 22 wedstrijden in de Premier League, waarin hij drie doelpunten wist te maken.

Bezig met laden …