voetbalzone

Portsmouth keert salarissen uit en gaat geen uitverkoop houden

Daniel Cabot Kerkdijk07 jan 2010, 19:40
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2010, 19:40
Advertentie

De selectiespelers van Portsmouth hebben donderdag eindelijk hun salaris van de maand december ontvangen. Dat heeft de leiding van de hekkensluiter van de Premier League bekendgemaakt. Portsmouth verkeert in grote financiële problemen en staat voor ruim veertig miljoen euro in het krijt bij verschillende banken.

Toch is de club deze maand niet van plan om veel spelers te verkopen. ''En we verkopen zeker geen voetballers onder de marktwaarde'', benadrukt bestuurslid Peter Storrie via de officiële kanalen. Het was al de derde keer dit seizoen dat de rode lantaarndrager te laat was met het betalen van de salarissen.

Als gevolg van de financiële malaise mag Portsmouth in januari geen nieuwe spelers aantrekken. De Engelse voetbalbond (FA) zette ook een streep door een verlenging van de huurperiode van Jamie O'Hara. Dat betekent dat de middenvelder op 15 januari terugkeert naar Tottenham Hotspur. Het transferembargo wordt opgeheven zodra de club openstaande schulden bij andere clubs heeft afbetaald.

Bezig met laden …