voetbalzone

Portsmouth mag O'Hara ondanks transferverbod langer huren

Bart Kruyt04 jan 2010, 15:03
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2010, 15:03
Advertentie

Jamie O’Hara kan het seizoen afmaken bij Portsmouth. De middenvelder van Tottenham Hotspur werd in de zomer voor een half jaar verhuurd, met een optie voor de rest van het seizoen. Omdat Portsmouth in de winter geen transfers mag doen was het onduidelijk of O’Hara kon blijven, maar de FA heeft Pompey goed nieuws gegeven.

/

Wanneer Tottenham en Portsmouth een akkoord bereiken over een langer verblijf van O’Hara op Fratton Park, mag de middenvelder langer blijven. De kans dat dit gaat gebeuren is behoorlijk groot, aangezien O’Hara momenteel niet nodig is bij The Spurs. Een woordvoerder van Portsmouth heeft laten weten dat inmiddels een principeakkoord bereikt is over de verlenging van het verblijf van O'Hara.

De Zuid-Engelse club heeft het financieel zwaar en kreeg daarom een transferverbod opgelegd van de FA. Dit blijkt niet voor spelers die reeds verhuurd zijn te gelden, waardoor O’Hara kan blijven. Portsmouth heeft overigens nog goede hoop dat het transferverbod opgeschorst kan worden en is druk bezig met het oplossen van de geldproblemen.

Bezig met laden …