voetbalzone

Portsmouth naar eigen zeggen niet onder curatele

Matthijs van Laar10 dec 2009, 13:44
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2009, 13:44
Advertentie

In een officiële verklaring die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat, ontkent de Engelse club dat ze onder curatele gesteld dreigt te worden. Geruchten over de financiële positie van Pompey werden steeds sterker, toen vorige week naar buiten kwam dat de spelers te laat hun geld hadden gekregen. Het was dit seizoen al de tweede keer dat dit gebeurde.

Portsmouth geeft in het persbericht aan ‘teleurgesteld te zijn over de recente, onjuiste speculaties in de media over de financiële positie van de club en de dreiging onder curatele te worden gesteld.’ Voorts meldt de verklaring dat algemeen directeur Peter Storrie de club niet verlaat. “Ondanks geruchten in de media”, benadrukt Portsmouth.

Ook eigenaar Ali Al Faraj, die Pompey dit seizoen overnam van Sulaiman Al Fahim, blijft gewoon op Fratton Park. “De club die hij overnam had schulden”, erkent Portsmouth in de verklaring. “Maar het oplossen van de financiële problemen heeft de hoogste prioriteit sinds Al Faraj is gekomen. Deze club wordt niet onder curatele gesteld.”

Bezig met laden …