voetbalzone

Portsmouth rondt komst bij Werder Bremen ontslagen Tosic af

Daniel Cabot Kerkdijk12 feb 2010, 17:59
Laatst bijgewerkt: 12 feb 2010, 17:59
Advertentie

Dusko Tosic vervolgt zijn loopbaan bij Portsmouth. De hekkensluiter van de Premier League maakt melding van de komst van de verdediger. Het laatste obstakel, het aanvragen van een werkvergunning, is inmiddels voltooid. Tosic werd ontslagen bij Werder Bremen, omdat hij in januari een huurperiode bij MSV Duisburg weigerde.

/

"Ik denk dat hij ons kan helpen", vertelt manager Avram Grant desgevraagd aan Sky Sports News. "We hebben niet voldoende verdedigers. Hij kan als back en in het centrum uit de voeten." Tosic tekent bij Pompey voor een half jaar. De samenwerking kan eventueel met een seizoen worden verlengd.

Werder zette Tosic aan de kant na diens weigering op tijdelijke basis te verhuizen naar MSV Duisburg. Volgens de Serviër lag het anders. "Dat was alleen het geval als ik vóór het sluiten van de transfermarkt nog geen nieuwe club had gevonden. Ik bereikte eerder overeenstemming met Portsmouth. In Bremen waren ze bitter omdat ze hun reeds getroffen afspraken met Duisburg moesten wijzigen."

Bezig met laden …