voetbalzone

Portsmouth verwacht met complete selectie bekerfinale te kunnen spelen

Bart Kruyt12 apr 2010, 22:52
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2010, 22:52
Advertentie

Richard Hughes verwacht dat Portsmouth gewoon met haar sterkst mogelijke opstelling aan de bekerfinale met Chelsea kan beginnen. In de contracten van zeven spelers staan torenhoge bonussen bij een eventuele bekerzege, waardoor deze mannen van de curatoren niet mogen spelen. Hughes verwacht echter geen problemen.

De middenvelder is één van de spelers met een bonusregeling in zijn contract. “Ik heb mijn contract nog eens bekeken, maar daar staat niet dat ik de bekerfinale eventueel moet missen”, zei de Schot tegen de BBC. “Ik denk dat de bonussen worden doorgeschoven, tot het moment dat er een nieuwe eigenaar komt. Hij zal het dan zien als een schuld van de club, waardoor de bonussen alsnog worden uitgekeerd.”

Hughes lijkt in ieder geval niet van plan om van zijn bonus af te zien, maar verwacht wel gewoon te gaan spelen. Curator Andrew Andronikou denkt dat ook. “We hebben de zaakjes nu redelijk onder controle”, zei hij. “We zullen, zoals gewoonlijk, gewoon een sterk elftal in het veld sturen tegen Chelsea. Ik verwacht dat Avram Grant een complete selectie tot zijn beschikking zal hebben.”

Andronikou hoopt ook dat Aruna Dindane mag spelen. De aanvaller wordt gehuurd van Racing Lens en dient bij 22 wedstrijden definitief overgenomen te worden, voor een afgesproken transfersom van 4,5 miljoen euro. Dindane staat nu op 21 duels en komt niet meer in actie, omdat Portsmouth de transfersom niet kan betalen. “We proberen nu te regelen dat hij de bekerfinale wel mag spelen”, zei Andronikou.

Bezig met laden …