voetbalzone

Portsmouth wil niet veel spelers kwijt: ‘Het wordt geen exodus’

Daniel Cabot Kerkdijk24 mrt 2010, 19:49
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2010, 19:49
Advertentie

Portsmouth heeft woensdag van de Premier League toestemming gekregen om spelers te verkopen buiten de transferperiode om. De armlastige hekkensluiter wil echter niet gelijk de halve selectie van de hand doen. “Ik verwacht geen exodus”, vertelde bestuurder Andrew Andronikou aan Reuters. “Als de mogelijkheid er is verkopen we niet meer dan één of twee spelers.”

Hoewel economische belangen de sportieve momenteel lijken te overtreffen, aangezien Pompey al zo goed als zeker gedegradeerd is, heeft een massale uittocht van spelers dus niet de voorkeur van de clubleiding. “De club is nu stabiel en we kijken naar alle mogelijke manieren om kosten te besparen”, gaf Andronikou te kennen. Het zou een hoop geld schelen als er gekort kan worden op spelerssalarissen.

“Maar de club moet nog steeds voetballen, we hebben competitiewedstrijden en de halve finale in de FA Cup te spelen en misschien nog wel een finale. Ik wil niet in het vaarwater van trainer Avram Grant komen”, hield de beleidsbepaler oog voor het voetballende aspect. “Toch is deze maatregel goed. We kunnen nu alvast beginnen te kijken naar welke spelers getransfereerd kunnen worden.”

Bezig met laden …