voetbalzone

Portsmouths Utaka: 'Ik verdien veel minder dan wordt gesteld'

Robert Smid17 feb 2010, 11:47
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2010, 11:47
Advertentie

John Utaka hield de afgelopen dagen de nieuwsbladen in Engeland in zijn greep. De vleugelaanvaller van Portsmouth zou volgens de overzeese media meer dan 90.000 euro per week verdienen bij de noodlijdende Premiership-club. De Nigeriaan spreekt de beweringen tegen en zegt dat hij het met minder in de maand moet doen.

“Ik vind het pijnlijk en frustrerend wat de journalisten in Engeland over mij schrijven”, aldus Utaka tegenover BBC. “De mensen behandelen mij op basis van wat ik zou verdienen en mogen dan direct kritisch over mijn persoon doen. Maar de eerdere berichtgeving is gewoonweg niet waar. Ik verdien ongeveer één derde van de gestelde 90.000 euro.”

Utaka en zijn club Portsmouth werden de afgelopen dagen behoorlijk bekritiseerd over het huidige salarisstrookje van de aanvaller. De hoofdrolspeler wilde de lucht klaren. “Dit is een kans om te vertellen hoe het daadwerkelijk zit. Er komt een punt dat je moet vertellen wanneer iets absoluut niet waar is. Ik verdien geen astronomisch bedrag bij Portsmouth.”

Bezig met laden …