voetbalzone

Portugees Rocha tekent na ontbinden Standard-contract bij Portsmouth

Bart Kruyt03 feb 2010, 18:28
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2010, 18:28
Advertentie

Ricardo Rocha gaat verder bij Portsmouth. De verdediger liet maandag in onderling overleg met Standard Luik zijn contract verscheuren, waarna de Belgisch landskampioen ‘Ricardo veel succes wenste bij zijn terugkeer naar de Premier League’. Portsmouth blijkt de club te zijn die hem heeft opgepikt. De club maakt op haar digitale thuis melding van de komst van Rocha.

De Portugees kwam in de zomer van Tottenham Hotspur naar Standard, maar zijn verblijf in België werd geen succes. Rocha speelde slechts zeven competitieduels, maar kwam wel in vier Champions League-wedstrijden in actie. Een waardig afscheid werd de mandekker niet gegund: in zijn laatste wedstrijd voor Standard kreeg hij nog voor rust een rode kaart.

Maandag maakte Standard bekend dat het contract van Rocha per direct werd ontbonden en dat de mandekker terug zou keren naar Engeland. Het was toen nog niet bekend voor welke club hij zou gaan spelen, maar nu blijkt het om Portsmouth te gaan. Rocha tekende tot het einde van het seizoen bij de hekkensluiter van de Premier League.

Bezig met laden …