voetbalzone

Praet vertrekt bij Anderlecht: ‘Valencia, Liverpool, Arsenal of Atlético’

Erik van Dam19 nov 2014, 11:16
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2014, 11:16
Advertentie

Anderlecht moet na dit seizoen op zoek naar een vervanger van Dennis Praet. De twintigjarige middenvelder kwam op zestienjarige leeftijd binnen bij Paars-Wit en speelde inmiddels meer dan tachtig wedstrijden in de Belgische competitie. In de zomer is het moment daar voor Praet om verder te kijken, zegt zijn zaakwaarnemer woensdag.

voetbalzone

“Wat kan een extra seizoen in België hem nog bijbrengen na verscheidene campagnes op Europees niveau en na bijgedragen te hebben bij drie opeenvolgende titels?”, vraagt Jacques Lichtenstein zich hardop af in Sport/Voetbalmagazine. Hij zegt dat zijn getalenteerde cliënt, die vorige week debuteerde in het Belgische nationale elftal, niet zomaar naar een andere club zal gaan.

“Clubs als Valencia, Liverpool, Arsenal of Atlético Madrid komen in aanmerking, Dynamo Kiev niet. Dennis moet in elk geval naar een ploeg waar voetbal wordt gespeeld. Hij staat niet zo ver van het niveau van een club als Arsenal, waar ze hem een jaar aanpassingstijd kunnen geven”, aldus Lichtenstein.

Bezig met laden …