voetbalzone

Prager: 'Nederland onderschat Oostenrijk'

25 mrt 2008, 12:26
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2008, 12:26
Advertentie
Thomas Prager ziet mogelijkheden om woensdag met Oostenrijk van het Nederlands elftal te winnen. "Ik denk namelijk dat Nederland ons onderschat", aldus de middenvelder van SC Heerenveen tegen het Oostenrijkse persbureau APA.

De dertienvoudig international (één treffer) weet wel waar die onderschatting vandaan komt. "Het Oostenrijkse voetbal wordt in Nederland überhaupt niet gevolgd. Mijn ploeggenoten bij Heerenveen denken dat het 4-0 wordt voor Nederland."

Prager hoopt zich de komende zomer op het EK in de kijker te spelen. In de voorbije transferperiode liep de Oostenrijker een transfer naar Racing Santander mis. "De eerste dagen na de winterstop heb ik me afgevraagd wat ik hier überhaupt nog doe."

De Alpenbewoner, onder contract tot de zomer van 2010, is aan zijn vijfde seizoen in Heerenveen bezig en moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten: tien. Slechts vijf keer mocht hij de in de basis opdraven. Zijn laatste wedstrijd dateert alweer van 16 februari tegen Heracles Almelo (2-2).
Bezig met laden …