voetbalzone

'Premier League-club richt vizier op 'PSV flier' met aflopend contract'

Dominic Mostert13 nov 2016, 08:25
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2016, 08:25
Advertentie

Luciano Narsingh mag zich wellicht verheugen op een transfer naar de Premier League. De vleugelaanvaller van PSV beschikt over een aflopend contract en staat in de belangstelling van West Bromwich Albion, bericht de Daily Mirror zondagochtend. Naar verluidt hoopt West Bromwich dat Narsingh voor een laag bedrag op te halen is.

/

De Engelse krant omschrijft Narsingh als een vleugelaanvaller die op beide flanken uit de voeten kan en bekendstaat om zijn snelheid. De PSV flier, ofwel de vliegende PSV'er, is de beoogde opvolger van Saido Berahino. De voormalige Premier League-sensatie kampt met overgewicht en is bezig aan een bedroevend seizoen. De toekomst van Berahino is nog onduidelijk, maar trainer Tony Pulis schijnt sowieso te zoeken naar een vleugelspits en is zodoende uitgekomen in Eindhoven.

PSV hoopt Narsingh juist langer aan zich te binden, maar de onderhandelingen vlotten niet. Het Eindhovens Dagblad schreef vorige maand dat de landskampioen in de nieuwe contracten van Narsingh en Jetro Willems een bonus wil laten opnemen, mochten zij later transfereren. Daarover zou echter 75 procent extra belasting betaald moeten worden door de club, waardoor zo'n optie minder aantrekkelijk is. Directeur Marcel Brands liet desondanks weten dat beide spelers geen intentie hebben om transfervrij te vertrekken.

Bezig met laden …