voetbalzone

Premier League-confrontatie op Europese avond kent geen winnaar

Thijs Post13 apr 2016, 22:49
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2016, 22:49
Advertentie

Terwijl de voetbalwereld zich voornamelijk richtte op de gebeurtenissen in de Champions League, werd er in Engeland zowel in de FA Cup (Manchester United versloeg West Ham United) als in de Premier League gespeeld. Het competitieduel ging tussen Crystal Palace en Everton en scoren deden beide ploegen niet: 0-0.

/

Crystal Palace en Everton zijn twee clubs die toch gehoopt hadden om hoger op de ranglijst te staan: Crystal Palace zakte helemaal in na een prima start van het seizoen en Everton heeft te veel kwaliteit om veertiende te staan. Wat beide ploegen de fans op Selhurst Park lieten zien hield ook niet over, al werd het naarmate de eerste helft vorderde wat leuker. Crystal Palace kwam in de eerste helft beter uit de startblokken, na rust was het Everton dat aanvankelijk de overhand had.

Everton claimde tot twee keer toe een strafschop en Ross Barkley geselde het aluminium, alvorens een domme actie van James McCarthy roet in het eten gooide voor de bezoekers. Met geel op zak beging de international van Ierland een domme overtreding op Yannick Bolasie, waardoor hij mocht gaan douchen. Aanvankelijk deed Everton het met tien man lang niet slecht, maar in de slotfase nam Crystal Palace de regie over. Connor Wickham en Emmanuel Adebayor hadden het vizier echter niet op scherp.

Bezig met laden …