voetbalzone

'Premier League-duo volgt ontwikkeling Rusnák'

Bart Kruyt17 feb 2015, 15:25
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2015, 15:25
Advertentie

Het is mogelijk dat FC Groningen maar kort kan genieten van Albert Rusnák. De aanvallende middenvelder werd in januari overgenomen van Manchester City, dat de Slowaak in de eerste seizoenshelft had verhuurd aan SC Cambuur, en Rusnák tekende een contract voor drieënhalf jaar in Euroborg. Een terugkeer naar Engeland is misschien al in de volgende transferperiode een optie.

voetbalzone

Volgens de Daily Mail hebben verschillende clubs uit de Premier League interesse in Rusnák en volgen vooral West Ham United en Swansea City de ontwikkelingen van de twintigjarige technicus op de voet. Bovendien zou er vanuit Italië belangstelling zijn van Palermo, claimt de tabloid. Groningen moet er dus rekening mee houden dat Rusnák niet lang bij de club blijft.

De dribbelaar vertrok als veelbelovend talent naar Manchester City, dat Rusnák eerst verhuurde aan Oldham Athletic en Birmingham City en de middenvelder vervolgens naar Nederland stuurde. Bij Cambuur werd hij een van de smaakmakers in de Eredivisie en Groningen nam Rusnák in de afgelopen transferperiode definitief over van City. Vooralsnog scoorde hij twee keer in zes competitieduels voor de Trots van het Noorden.

Bezig met laden …