voetbalzone

Preses Stuttgart: ‘Er is inmiddels contact gelegd vanuit Madrid’

Erik van Dam19 jul 2010, 20:08
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2010, 20:08
Advertentie

De eerste officiële contacten tussen Real Madrid en VfB Stuttgart zijn gelegd. De Spaanse grootmacht heeft zich ten doel gesteld om Sami Khedira de laatste zomeraanwinst van trainer José Mourinho te maken; in tegenstelling tot wat veel buitenlandse media beweren, is van een akkoord echter nog lang geen sprake. Stuttgart-voorzitter Erwin Staudt heeft maandagavond aangegeven dat de eerste benadering vanuit de Spaanse hoofdstad nu een feit is.

/

“We hebben informatie dat er interesse is vanuit Real”, geeft Staudt te kennen in Bild. “Er zijn contacten gelegd tussen een buitenlandse club en ons management. De nieuwe technisch directeur, Jochen Schneider, heeft een belletje gekregen vanuit Madrid. Er is nu telefonisch een afspraak gemaakt om verder te praten”, legt Staudt gedetailleerd uit.

“De komende dagen zullen we met elkaar om de tafel gaan zitten. Wij, de geïnteresseerde partij en de diverse andere belanghebbenden.” De verwachting is dat Real niet lang zal weifelen om tien á elf miljoen euro voor Khedira te betalen aan Stuttgart. Dat is de transfersom die de Duitse vereniging verlangt. Khedira’s contract loopt volgend jaar zomer af; tijdens het WK zag de club tevreden hoe de middenvelder presteerde.

Bezig met laden …