voetbalzone

Preud’homme geeft Boschker rust en speelt met Mihaylov tegen Ajax

Erik van Dam14 jul 2010, 20:09
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2010, 20:09
Advertentie

Nikolay Mihaylov zal tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal, op 31 juli aanstaande, het doel van landskampioen FC Twente verdedigen. De Bulgaar mag in de basis beginnen omdat Sander Boschker rust krijgt van trainer Michel Preud’homme. De 39-jarige doelman kan nu pas aan zijn vakantie beginnen, omdat Oranje tot de finale reikte op het WK.

/

Volgens RTV Oost hebben Boschker en Preud’homme dat na gezamenlijk overleg besloten. De ervaren sluitpost krijgt twee weken rust om zich weer op te laden voor het nieuwe seizoen met de Enschedeërs. De eerste officiële wedstrijd van FC Twente in dit seizoen staat gepland over vijftien dagen, als de strijd om de Nederlandse Super cup losbarst.

Boschker begint twee dagen na die wedstrijd aan zijn nieuwe seizoen bij de titelverdediger. Mihaylov, die vorig seizoen in de competitie geen minuten maakte voor de Tukkers, maakt daarmee weer zijn rentree tussen de palen. Op 29 juli en 4 augustus vorig jaar verving hij Boschker in het doel tijdens de Champions League-kwalificatieduels met Sporting. In het bekerduel mocht hij in de tweede, derde en vierde ronde keepen.

Bezig met laden …