voetbalzone

‘Prijskaartje en fors salaris Promes vormen obstakel bij transfer naar Serie A’

Tim Siekman11 mei 2018, 11:35
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2018, 11:35
Advertentie

Quincy Promes heeft zich in de kijker gespeeld bij Sampdoria. De aanvaller van Spartak Moskou heeft een goed seizoen achter de rug met 21 goals en 10 assists in 37 optredens, waardoor de Oranje-international bekijks trekt. Southampton werd eerder al hevig gelinkt aan Promes en naar verluidt is Sampdoria nu ook geïnteresseerd.

Volgens Secolo XIX is de komst van Promes een opvallend idee van de clubleiding van de Serie A-club, aangezien de aanvaller eerder in verband werd gebracht met verschillende topclubs in Europa, zoals Liverpool. Ook het feit dat Promes tot medio 2021 vastligt in Rusland zorgt ervoor dat Sampdoria weinig kansen wordt toegedicht, ook omdat Spartak niet happig is op een vertrek van de Nederlander.

In de afgelopen dagen zou er een ontmoeting zijn geweest in Rome tussen de entourage van Promes en vertegenwoordigers van Sampdoria. Secolo XIX benadrukt echter dat een overstap zeer lastig gaat worden, aangezien Promes bij Spartak naar verluidt 2,5 miljoen euro per seizoen verdient, een bedrag dat moeilijk te betalen is voor de Italianen.

Bezig met laden …