voetbalzone

Probleem Liverpool mogelijk per toeval opgelost: 'Ik speel met mijn hart'

Bart Kruyt05 nov 2014, 14:52
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2014, 14:52
Advertentie

Brendan Rodgers kreeg veel kritiek op zijn opstelling voor het treffen met Real Madrid, maar het B-team van Liverpool deed het in Santiago Bernabéu helemaal niet zo verkeerd. Zo slaagde Cristiano Ronaldo er voor het eerst in dertien wedstrijden (!) niet in om te scoren en dat was voor een groot deel te danken aan Kolo Touré, die in de verdediging van Liverpool een goede wedstrijd speelde.

voetbalzone

De defensie van the Reds zag er dit seizoen vaak onzeker uit en mogelijk is Touré wel de oplossing voor de problemen. "Wanneer je niet veel speelt en de manager geeft je een kans, dan geef je alles wat je in je hebt", zei de Ivoriaan. "Dat hebben we tegen Real Madrid gedaan en we moeten dezelfde vechtlust in iedere wedstrijd tonen. Ik weet dat we met 1-0 hebben verloren, maar ik ben gelukkig, want we hebben een goede wedstrijd gespeeld."

"Er stonden veel spelers op het veld die dit seizoen nog niet veel in actie zijn gekomen, maar we hebben kunnen laten zien dat we een sterke selectie hebben", vervolgde Touré, die voor dinsdagavond in februari voor het laatst in de basis stond bij Liverpool. "Ik speel altijd met mijn hart en ben bereid om te vechten voor deze club."

Bezig met laden …