voetbalzone

Probleemkind lacht coach uit: 'Tévez sprak ook geen woord Italiaans!'

Bart Kruyt23 sep 2015, 17:22
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 17:22
Advertentie

Ravel Morrison tekende in januari een voorcontract bij Lazio en mocht vanaf juli officieel aansluiten bij de selectie van de Italianen. De vraag is echter hoe lang hij in Rome zal blijven: er wordt beweerd dat Morrison het helemaal niet naar zijn zin heeft in Italië en hij komt ook nauwelijks aan spelen toe. De Engelsman kwam nog niet verder dan twee invalbeurtjes.

voetbalzone

Dinsdag zei Stefano Pioli, de coach van Lazio, dat de ontwikkeling van Morrison moeizaam verliep, omdat hij nog altijd geen woord Italiaans spreekt. Daar kwam een reactie op: “Tévez speelde in Engeland en sprak geen woord Engels”, schreef Morrison op Twitter. “Hij speelde ook in Italië en sprak geen woord Italiaans, haha!” In Italië ontstond veel ophef over deze tweet; Morrison schreef even later dat hij de tweet niet zelf de wereld in had gestuurd.

Morrison staat in Engeland al jaren bekend als een begenadigd voetballer, maar ook als een probleemkind: vanwege zijn slechte gedrag moest hij vertrekken bij Manchester United, waarna hij een nieuwe kans kreeg bij West Ham United. Daar deed Morrison het in eerste instantie erg goed, maar de middenvelder viel ver terug en werd drie keer verhuurd, voordat hij transfervrij overstapte naar Lazio.

Bezig met laden …