voetbalzone

PSG-aanvaller viert feest in Uruguay en lijkt aan te sturen op breuk

Bart Kruyt31 dec 2014, 12:15
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2014, 12:15
Advertentie

Paris Saint-Germain won dinsdagavond in Marrakech met 1-0 van Internazionale en boekte dit resultaat zonder Ezequiel Lavezzi. De aanvaller was niet in de wedstrijdselectie opgenomen en het was de bedoeling dat hij in Frankrijk voor zichzelf zou gaan trainen. Daar trok Lavezzi zich echter niet veel van aan en dat zorgt voor de nodige geruchten over een winterse transfer.

voetbalzone

Terwijl zijn ploeggenoten het opnamen tegen Inter, verbleef Lavezzi niet in Parijs, maar in Uruguay. Daar vierde hij feest in een discotheek en liet hij zich zonder problemen fotograferen. De 29-jarige Argentijn lijkt aan te sturen op een breuk, maar Laurent Blanc wilde niet veel over de zaak kwijt. "We wachten tot hij terugkeert, dan zullen we naar zijn uitleg luisteren. Daarna nemen we beslissingen, sportieve beslissingen natuurlijk, waarbij het belang van de club vooropstaat", zei de coach.

Inter is een van de clubs met interesse in Lavezzi, maar volgens Roberto Mancini is er op het moment niets concreet. "Lavezzi is een geweldige speler, maar hij is een speler van PSG", zei de coach van de Italianen. "Er is geen contact geweest en het is ook niet aan mij om contact te leggen." Lavezzi is bezig aan zijn derde seizoen bij PSG en kan volgens Franse media niet door een deur met Blanc. In de Serie A speelde de aanvaller eerder vijf seizoenen voor Napoli.

Bezig met laden …