voetbalzone

‘PSG en Real bereiken akkoord over transfer van tachtig miljoen euro’

Peter Nusselder02 aug 2014, 21:58
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2014, 21:58
Advertentie

Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn het naar verluidt eens geworden over de transfer van Ángel Di María. De Argentijnse vleugelspeler staat al tijden in de belangstelling van de kampioen van de Ligue 1 en het heeft er alle schijn van dat de club uit Parijs er nu in is geslaagd om de deal af te ronden.

voetbalzone

Gezien de beperkingen die PSG door de Financial Fair Play-regels opgelegd heeft gekregen, moest er wel een administratieve truc worden toegepast om Di María daadwerkelijk naar de Franse hoofdstad te halen: volgens Sport wordt er nu tien miljoen euro betaald voor de linksbenige dribbelaar en wordt er na afloop van het komende seizoen nog een zeventig miljoen overgemaakt naar Madrid.

PSG legde eerder deze zomer Chelsea-verdediger David Luiz al voor vijftig miljoen vast en mag van de UEFA niet langer onbeperkt investeren. Door de transfersom niet ineens te betalen lijken de Fransen nu toch onder de FFP-regels uit te komen. Di María geniet nog van zijn vakantie nadat hij met het Argentijns elftal de WK-finale speelde, maar de verwachting is dat zijn overgang naar Parijs op korte termijn officieel bekendgemaakt zal worden.

Bezig met laden …