voetbalzone

'PSG en United onderhandelden maandag over spraakmakende transfer'

Matthijs van Laar22 jul 2015, 08:45
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 08:45
Advertentie
voetbalzone

Paris Saint-Germain is weer een stap dichter bij de komst van Ángel Di María. De Daily Mirror claimt te weten dat de Franse grootmacht maandag in Londen een onderhoud heeft gehad met een afvaardiging van Manchester United. Van een akkoord is nog geen sprake, maar dat zal niet meer lang op zich laten wachten.

Manager Louis van Gaal van the Red Devils stond aanvankelijk niet welwillend tegenover een vertrek van de Argentijn, maar lijkt bijgedraaid. Na Bastian Schweinsteiger willen de Engelsen ook Thomas Müller weghalen bij Bayern München en daarvoor is geld nodig. Geld dat kan worden binnengehaald door Di María over te doen aan PSG. De Fransen zullen een kleine zestig miljoen moeten neertellen.

Daarmee neemt United een verlies van vijftien miljoen euro op de koop toe. De club betaalde een jaar geleden nog 75 miljoen euro aan Real Madrid. Di María begon nog wel goed in Engelse dienst, maar raakte tegen het einde van het seizoen zijn basisplaats kwijt. De buitenspeler zou zelf ook te kennen hebben gegeven dat hij wil vertrekken van Old Trafford. In Parijs zou Di María herenigd worden met onder meer Javier Pastore en Ezequiel Lavezzi, die hij goed kent van de nationale ploeg.

Bezig met laden …