voetbalzone

‘PSG gaat voor drie topversterkingen en vervangt Van der Wiel’

Peter Nusselder19 mei 2014, 10:13
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2014, 10:13
Advertentie

Gregory van der Wiel moet het WK van komende zomer wegens een blessure aan zich voorbij laten gaan, maar de Nederlandse verdediger dreigt binnenkort ook bij zijn club een tegenvaller te moeten incasseren. Paris Saint-Germain is naar verluidt op zoek naar een nieuwe rechtsback.

voetbalzone

Volgens L’Équipe wil de clubleiding van PSG komende zomer drie topversterkingen naar het Parc des Princes halen en twee van hen zouden in de defensie moeten gaan spelen; als vervanger van Van der Wiel wordt Daniel Alves van Barcelona beschouwd als de nieuwe rechtsback in Parijs, terwijl centrumverdediger David Luiz moet worden weggeplukt bij Chelsea.

De Braziliaans international is niet de enige aanwinst die PSG zou willen oppikken op Stamford Bridge; ook Eden Hazard staat op het verlanglijstje van de Frans kampioen. De vleugelspeler was afgelopen seizoen een van de beste spelers van Chelsea, maar kreeg forse kritiek te verduren van trainer José Mourinho. De Belgisch international speelde bij Lille al eerder in de Ligue 1.

Bezig met laden …