voetbalzone

PSG heeft beet en maakt 45 miljoen euro over naar Sevilla

Daniel Cabot Kerkdijk03 jul 2016, 12:24
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2016, 12:24
Advertentie
/

Grzegorz Krychowiak maakt de overstap naar Paris Saint-Germain. Sevilla en de Franse topclub maken zondagmiddag via de officiële kanalen melding van de overgang van de 26-jarige middenvelder naar Frankrijk. De club uit de Ligue 1 maakt de transferclausule van 45 miljoen euro in het contract van de Pools international over.

Krychowiak ging in de zomer van 2014 van Stade Reims naar Sevilla, voor een bedrag van 4,5 miljoen euro. De defensieve middenvelder ondertekende een vijfjarig contract met een transferclausule van 45 miljoen euro. Na 89 officiële duels en 5 doelpunten kiest PSG ervoor om het volle pond voor de Pools international te betalen, mede op aanraden van Unai Emery. De nieuwbakken trainer van PSG kent de middenvelder van hun gezamenlijke periode bij Sevilla.

PSG versterkte zich eerder met Hatem Ben Arfa, die een aflopend contract met Olympique Nice had. De Franse topclub lijkt zich ook te gaan versterken met Thomas Meunier, rechterverdediger van Club Brugge en het nationale elftal van België.

DONE DEAL! Gregorz Krychowiak van Sevilla naar Paris Saint-Germain, voor 45 miljoen euro! #transfer

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …