voetbalzone

'PSG in gesprek met zaakwaarneemster basisspeler van Barcelona'

Bart Kruyt01 jun 2016, 19:40
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2016, 19:40
Advertentie

Juventus heeft toegegeven dat het belangstelling heeft voor Dani Alves, maar de Italiaanse kampioen mag zich nog niet rijk rekenen. Er zijn nog wel meer clubs die de rechtsback van Barcelona op de korrel hebben: Mundo Deportivo meldt dat zaakwaarneemster Dinorah Santa Ana momenteel in Frankrijk zit, voor onderhandelingen met Paris Saint-Germain.

/

PSG kan nog wel wat vers bloed op de rechtsbackpositie gebruiken, nu Gregory van der Wiel transfervrij de deur uit wandelt en Serge Aurier van schandaal naar schandaal overstapt. Vorig jaar toonde PSG ook al interesse in Dani Alves, maar toen kwam het nog niet tot een samenwerking; mogelijk heeft de Franse kampioen dit jaar meer succes. De 33-jarige Dani Alves heeft nog een contract voor een seizoen bij Barcelona, tot de zomer van 2017.

Santa Ana zegt dat ze probeert om contact te krijgen met Josep Bartomeu, de voorzitter van Barcelona, om te praten over de wensen van haar cliënt. Dat schijnt echter niet zo gemakkelijk te zijn: “Ik heb Bartomeu verschillende keren gebeld om te praten over de aanbiedingen die Dani heeft ontvangen, maar de telefoon wordt niet opgenomen”, aldus de zaakwaarneemster.

Bezig met laden …