voetbalzone

'PSG is mijn club, maar ik ben vereerd door interesse Milan en Liverpool'

Daniel Cabot Kerkdijk30 jun 2013, 08:24
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2013, 08:24
Advertentie

Het is maar de vraag of Mamadou Sakho komend seizoen nog het tenue van Paris Saint-Germain om de schouders draagt. De 23-jarige verdediger was afgelopen seizoen niet meer dan de stand-in van Thiago Silva en Alex en dat steekt Sakho. Hij wil graag in gesprek met Laurent Blanc.

/

Sakho hoopt van Blanc, de opvolger van Carlo Ancelotti, te horen wat zijn plannen voor komend seizoen zijn. Dat is ook de reden waarom hij nog geen reden ziet om in te stemmen met een recent contractvoorstel. "Ik ga luisteren naar de plannen van de trainer. PSG is mijn club, maar ik ben vereerd door de interesse van historische clubs als AC Milan en Liverpool. We zullen zien wat er gebeurt."

"Ik moet een beslissing nemen", vervolgt Sakho, die zijn kans op deelname aan het WK in Brazilië niet wil vergooien. "Ik ben in Parijs geboren en heb hier leren voetballen. Het liefst speel ik heel mijn leven voor PSG, maar ik heb geen trek om komend seizoen op de bank te zitten. Dat geldt natuurlijk voor iedereen." Sakho heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer met de landskampioen.

Bezig met laden …