voetbalzone

PSG komt met nieuws over gewilde Verratti: 'Ik ben heel erg blij'

Thijs Post15 feb 2016, 07:22
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2016, 07:22
Advertentie

Marco Verratti heeft zich bij Paris Saint-Germain ontwikkeld tot speler van wereldformaat en in de wandelgangen werd de middenvelder in verband gebracht met clubs als Barcelona, Real Madrid en Juventus. Die clubs kunnen voorlopig fluiten naar de handtekening van de Italiaan, want PSG maakt via de officiële kanalen bekend dat Verratti zijn contract heeft verlengd tot medio 2020.

/

“Ik ben heel erg blij, want ik ben vertrouwd met deze club”, laat Verratti weten in een reactie. “Ik kwam hier toen de club begon te groeien, dus we zijn samen opgegroeid. Het voelt als familie. We delen dezelfde ambitie: we willen zo veel mogelijk prijzen pakken.”

Trainer Laurent Blanc heeft zijn contract verlengd en dat was voor Verratti belangrijk. “We kijken op dezelfde manier naar voetbal. Hij houdt ervan om op balbezit te spelen en dankzij hem word ik iedere dag beter. In de voetballerij is niets zeker, maar ik verander niet graag van club. Ik voel me goed in deze stad en bij deze club. Ik zou niet weten waar ik elders zou moeten spelen en ik hoop nog lang in Parijs te blijven”, aldus Verratti.

OFFICIEEL! Marco Verratti verlengt zijn contract bij Paris Saint-Germain tot medio 2020! #topspeler #psg #ligue1

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Bezig met laden …