Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG legt nieuw bod van 45 miljoen naast zich neer: ‘Als ze niet meer betalen...’

Laatste update:

Al-Hilal heeft bij Paris Saint-Germain een verhoogd bod van 45 miljoen euro op Marco Verratti uitgebracht, zo meldt Fabrizio Romano. De Saudische club deed eerder al een vergeefse poging om de middenvelder voor 30 miljoen euro in te lijven. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi denkt er naar verluidt niet aan om het tweede bod op Verratti te accepteren.

Indien Al-Hilal niet bereid is om meer te betalen, is de kans aannemelijk dat Verratti komend seizoen gewoon onder contract bij PSG blijft staan, zo schrijft Romano. Eind juli berichtte de transfermarktexpert nog dat een transfer van Verratti naar Al-Hilal heel dichtbij was. De dertigjarige middenvelder was zelfs al persoonlijk rond met de club uit de Saudi Pro League. Ook Al-Ahli had verregaande interesse, maar die club kwam niet tot een akkoord met Verratti. Dat de transfer nooit daadwerkelijk van de grond is gekomen, heeft vooral te maken met het prijskaartje dat PSG om de nek van de 55-voudig international van Italië heeft gehangen.

De Fransen zouden een transfersom van zeventig miljoen euro verlangen, een prijs die vorige maand nog door beide Saudische clubs als te gortig werd beschouwd. Al Hilal heeft de komst van Verratti gezien het verhoogde bod nog niet helemaal uit het hoofd gezet. Toch lijkt het niet meer tot een transfer van de controlerende middenvelder te komen, daar de Italiaan zijn club weer in de armen heeft gesloten.

Volgens L’Equipe heeft een crisisgesprek' met de clubleiding van PSG een transfer (voor nu) weten te voorkomen. Verratti zou volgens de Franse sportkrant ontevreden zijn geweest over de aanpak van nieuwbakken PSG-trainer Luis Enrique, maar het gesprek tussen beide partijen heeft de kou uit de lucht weten te halen.

Verratti staat aan de vooravond van zijn twaalfde seizoen met PSG. Hij kwam in de zomer van 2012 over van Pescara, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. In zijn tijd in Parijs speelde Verratti 416 duels, waarin hij 11 doelpunten wist te maken en 61 maal aangever was. Met PSG won de middenvelder onder meer 9 landstitels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

45mil voor een 30jarige speler die toch vaak een blessure heeft...
ik snap dat psg oneindig geld heeft, maar dit is toch de makkelijkste verkoop in jaren?
of willen ze hem graag behouden voor het sentiment, dat hij al zo lang bij de club zit...

8 augustus 2023 om 10:45

Verratti is toch ook gewoon een topspeler? De prijs van 70 miljoen kan je denk ik meer zien dat ze hem liever niet verkopen, maar dat een niet te weigeren bedrag voor hem is.

8 augustus 2023 om 10:49

paar jaar geleden misschien.. heeft nu echt niet meer dat niveau

8 augustus 2023 om 10:54

Persoonlijk vind ik hem voor het balans op het middenveld bij PSG op dit moment nog steeds erg belangrijk. Een bijtertje die (meestal) veel energie in zijn spel stopt.

8 augustus 2023 om 10:54

Gewezen topspeler al ben ik nooit erg on de indruk geweest, nooit het niveau bereikt van de echte topmiddenvelders als Frenkie Modric of Busquets.

8 augustus 2023 om 10:59

Noem je nou echt Frenkie in dit lijstje? Kan niet anders dan voor de clicks haha. Ben het verder wel met je eens hoor, behalve het Frenkie gedeelte

8 augustus 2023 om 12:24

Ik hoop dat Frenkie ooit het niveau overstijgt van Veratti. Want die heeft vaak genoeg het middenveld overheerst in topwedstrijden. Uiteraard niet van het niveau: Modric, Iniesta enzovoorts. Maar nog altijd beter dan Frenkie.

8 augustus 2023 om 11:18

Orleey

"ik snap dat psg oneindig geld heeft, maar dit is toch de makkelijkste verkoop in jaren?"

Ze zijn gebonden aan FFP he. Dus ook al heb je oneindig geld, je moet ook inkomsten genereren. Dit tikt gewoon lekker aan voor ze.

8 augustus 2023 om 12:02

@ Mr Krillin: Zijn ze wel gebonden aan FFP? Bij Paris kloppen de cijfers al meer dan een decennium niet, maar er wordt nauwelijks wat mee gedaan. Nassertje en Ceferin slapen in 1 bed. PSG wordt niet gestraft anders dan hier of daar een schamele boete die ze lachend uit diezelfde oneindige pot betalen.

Voor elke normale club zou 45 miljoen voor Verratti in zijn huidige staat een teken zijn om de grote doos met de rode strik uit de kast te halen, de Italiaan daar fraai in te verpakken en hem zo snel mogelijk mee te geven met de plaatselijke postbode voordat de koper zich kan bedenken. Paris kan zich permitteren om die 45 miljoen te laten verdampen zonder er een seconde wakker van te liggen.

8 augustus 2023 om 13:25

Rm

Ben bang dat je gelijk hebt.

Anders hadden zij inderdaad Varetti en Mbappe verkocht

Als Verratti zelf graag wilt vertrekken, moet je hem lekker laten gaan. Met al zijn blessures en gezien zijn leeftijd, weet ik niet meer hoeveel hij nog kan betekenen voor dit PSG, en bovendien is hem een transfer na al die jaren ook wel gegund. Voor 45 miljoen, strik eromheen en door.



was er niet gisteren/eergisteren een bericht dat Verratti en PSG hund onenigheid hadden bijgelegd? daaruit las ik mijns insziens dat Verratti helemaal niet van plan was om te vetrekken bij PSG. ben dus benieuwd wat een hoger bod van dezelfde club daaraangaat veranderen... :/

Pff word langzamerhand moe van mensen die zeggen 'gezien zijn leeftijd'. 30 jaar is helemaal niet oud. Als het een Braziliaan zou zijn dan geef ik ze groot gelijk. Want hun voetbalcarrière gaat erg snel bergafwaarts wanneer ze 28 jaar gepasseerd zijn.

8 augustus 2023 om 11:51

Bijna 31 jaar niet oud? Hoe lang verwacht jij dat Veratti nog meedoet aan de top?

8 augustus 2023 om 13:27

Ik denk dat Thiago Silva het niet met je eens is...
Ook een generatie eerder met oa. Cafu, Mauro Silva, Ze Roberto, Aldair en zelfs Romario en Rivaldo (beide wel op een lager niveau) hebben het lang volgehouden.

Waarom doen ze zo moeilijk in SA? Gewoon 500 miljoen bieden, dan gaat PSG wel overstag. Het voetbal is toch al kapot gemaakt. Die lui hebben zoveel geld, als ze het uit hun zak laten vallen, laten ze het liggen.

Tsja, snap het wel. Goede speler, maar wel steeds minder ana he worden in mijn ogen...

Maakt ook vaak risicovolle acties. Afgelopen jaar nog in de CL, waardoor ze er zo wat persoonlijk door hem uitvliegen...

Daarnaast ook regelmatig eruit me een blessure. Ik zo uhet wel weten voor 40+ miljoen. Al zou je uit SA wel nog wat meer moeten kunnen halen, als je de prijzen van een Neves etc ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren