voetbalzone

PSG maakt einde aan geruchten en legt Italiaans international langer vast

Peter Nusselder20 aug 2013, 14:03
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2013, 14:03
Advertentie

Hoewel Paris Saint-Germain er nooit een geheim van heeft gemaakt dat het de bedoeling was dat Marco Verratti langer in de Franse hoofdstad zou blijven, waren er toch diverse clubs uit de Serie A die probeerden de Italiaans international terug naar zijn vaderland te halen. PSG heeft echter een einde gemaakt aan die geruchten en heeft de twintigjarige middenvelder een jaar langer vastgelegd.

/

Zonder dat hij ooit een wedstrijd speelde op het hoogste niveau in Italië werd Verratti ruim een jaar geleden door les Parisiens overgenomen van Pescara. De middenvelder heeft zijn contract met PSG nu opengebroken, meldt de club op de officiële website, en heeft bijgetekend tot medio 2018.

“Deze verlenging bevestigt het verlangen van PSG om in de toekomst te blijven bouwen aan een van de sterkste teams van Europa”, meldt de regerend Frans kampioen in een statement. Verratti ontwikkelde zich afgelopen seizoen onder leiding van landgenoot en trainer Carlo Ancelotii tot een belangrijke waarde in Parijs, wat bekroond werd met zijn debuut in het Italiaans elftal. Verratti kwam tot dusverre vier keer uit voor la Squadra Azzurra.

Bezig met laden …