voetbalzone

PSG moet vrezen voor vertrek international: 'Zou alle aanbiedingen bekijken'

Bart Kruyt17 dec 2015, 20:23
Laatst bijgewerkt: 17 dec 2015, 20:23
Advertentie

Salvatore Sirigu was in de afgelopen vier seizoenen een vaste basisspeler bij Paris Saint-Germain, maar in de zomer raakte hij zijn plek in het elftal plotseling kwijt aan Kevin Trapp. Sirigu heeft veel last van de huidige situatie: de vijftienvoudig Italiaans international wil naar het EK, maar weet dat hij wel moet spelen om in beeld te blijven bij bondscoach Antonio Conte en zijn assistenten.

voetbalzone

De 28-jarige Sirigu is al met verschillende clubs in verband gebracht en bevestigt dat hij op zoek is naar een oplossing. “Je bent nooit gelukkig als je niet speelt”, zegt hij in La Gazzetta dello Sport. “Je moet over veel dingen nadenken als je besluit om te vertrekken bij een topclub als PSG, maar een transfer in januari is voor mij zeker een optie.”

Sirigu heeft nog een contract dat tot 2018 doorloopt en weet dat zijn werkgever hem eigenlijk aan die verbintenis wil houden. “Ik zou er geen probleem mee hebben om hier te blijven, maar ik zou in januari iedere aanbieding bekijken. Mijn zaakwaarnemer zal het allemaal wel oplossen.” Overigens heeft Trapp dit seizoen toch al behoorlijk wat foutjes gemaakt onder de lat bij PSG.

Bezig met laden …