voetbalzone

PSG raakt in één duel vier spelers kwijt en moet puzzelen tegen Chelsea

Gijs Freriks14 feb 2015, 19:52
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2015, 19:52
Advertentie

Paris Saint-Germain kan in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea niet beschikken over Yohan Cabaye, Marquinhos, Serge Aurier en Lucas Moura. Dat heeft trainer Laurent Blanc zaterdag na de thuiswedstrijd tegen SM Caen (2-2) laten weten. Blaise Matuidi is nog een twijfelgeval voor het duel van komende dinsdag.

voetbalzone

Het bovengenoemde viertal raakte in het duel met Caen geblesseerd. Cabaye liep na een kwartier een spierblessure op, Marquinhos moest zich vanwege dijbeenklachten laten vervangen door David Luiz, Aurier liep bij het versturen van een pass vermoedelijk een lieskwetsuur op en Lucas haakte in de slotfase van de wedstrijd af. De Braziliaan ligt er volgens de laatste berichten drie tot zes weken uit met een liesblessure.

PSG eindigde het duel met Caen (omdat het ook al drie keer had gewisseld) met negen man en de 2-0 voorsprong werd in de slotfase dus nog weggegeven. “Deze situatie is moeilijk te accepteren. Door al het blessureleed zaten we eigenlijk constant in de problemen. Domme pech. Ik hoop dat de situatie ons alleen maar motiveert voor het duel met Chelsea. We moeten het gewoon positief benaderen”, zei trainer Blanc.

Bezig met laden …