voetbalzone

PSG-ster: 'Ik ben fan van Leicester, ik hoop dat ze het gaan redden'

Matthijs van Laar07 mrt 2016, 16:35
Laatst bijgewerkt: 07 mrt 2016, 16:35
Advertentie

Marco Verratti volgt de ontwikkelingen in de top van de Premier League op de voet. De Italiaanse middenvelder is de laatste maanden fan geworden van Leicester City, waar coach en landgenoot Claudio Ranieri bezig is een sprookjesverhaal te schrijven. The Foxes staan met nog negen wedstrijden voor de boeg vijf punten voor op nummer twee Tottenham Hotspur.

/

“De Premier League is fascinerend, ik volg het op de voet”, zegt de middenvelder van Paris Saint-Germian in The Guardian. “Het is een raar seizoen, waarin geen enkele ploeg erin slaagt om de concurrentie achter zich te laten. Ik ben gefascineerd door Leicester, het is een prachtige voetbalsprookje. En ze hebben een Italiaanse manager.”

Verratti hoopt van ganser harte dat Leicester City tot het eind van de rit bovenaan blijft staan. “Het zou prachtig zijn als ze beloond worden. Ik ben in ieder geval fan en duim voor Claudio”, zegt hij. Leicester heeft nog wel een aantal zware wedstrijden voor de boeg. Ranieri en zijn manschappen nemen het onder meer op tegen Manchester United (uit) en regerend kampioen Chelsea (uit).

Bezig met laden …