voetbalzone

'PSG-ster zou 'naar de uitgang rennen' bij toenadering uit Spanje'

Bart Kruyt21 jun 2015, 11:50
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2015, 11:50
Advertentie

Marco Verratti blijft maar herhalen dat hij niet van plan is om Paris Saint-Germain te verlaten, maar met die uitspraken weet hij de Spaanse media (nog) niet te overtuigen. De middenvelder staat hoog op de verlanglijst van Real Madrid en zou ook in beeld zijn bij Barcelona, als alternatief voor Paul Pogba. Marca claimt dat Verratti wel degelijk naar de Primera División wil komen.

voetbalzone

Volgens de grootste sportkrant van Spanje is de Italiaans international op zoek naar een transfer en zou hij 'naar de uitgang rennen' als Real of Barcelona hem echt zou willen kopen. Het probleem is dat Verratti nog een langlopend contract heeft bij PSG, tot de zomer van 2019, en dat de Fransen de jongeling absoluut niet willen laten gaan.

De 22-jarige Verratti heeft er drie seizoenen in het Parc des Princes op zitten en is een belangrijke basisspeler in het elftal van Laurent Blanc. De middenvelder zou bij Real de strijd aan moeten gaan met Luka Modric, Toni Kroos en Casemiro; Asier Illarramendi mag vertrekken en gaat waarschijnlijk naar Liverpool, terwijl Real bereid is om Lucas Silva te verhuren. Barcelona zou Verratti pas vanaf het nieuwe kalenderjaar speelminuten kunnen geven, vanwege de transferban.

Bezig met laden …