voetbalzone

PSG-talent in spanning: 'Ik vrees dat de bondscoach het niet ziet'

Matthijs van Laar24 mei 2014, 12:24
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2014, 12:24
Advertentie

Het is de vraag of Cesare Prandelli een plaatsje in zijn selectie heeft voor Marco Verratti. De jonge middenvelder maakt onderdeel uit van de groep van dertig spelers die de bondscoach van Italië bij elkaar heeft geroepen voor een trainingsstage, maar veel meer duidelijkheid heeft het jonge talent nog niet. Zijn zaakwaarnemer maakt zich dan ook zorgen.

voetbalzone

De speler van Paris Saint-Germain moet volgens Donato Di Campli altijd mee naar het WK en het liefst als basisklant. "Marco is er klaar voor en wil zich laten zien op het WK in Brazilië", verklaart hij in gesprek met Adkronos. "Maar ik vrees dat Prandelli dat op dit moment niet ziet. Hij moet ervoor vechten, want op dit moment is niemand behalve Andrea Pirlo en Gianluigi Buffon zijn plaats zeker."

De 21-jarige Verratti is volgens Di Campli de beste jonge voetballer in de Ligue 1 en werd bovnendien verkozen tot de op een na beste speler in de gehele competitite. "Prandelli zegt dat hij hem in een andere rol wil zien, maar hij heeft dit jaar overal gespeeld." Verratti speelde tot nog toe vier interlands voor i Azzurri, waarvan de laatste op 14 augustus jongstleden tegen Argentinië.

Bezig met laden …