voetbalzone

‘PSG verschilt weinig van Bayern, ze hoeven voor niemand bang te zijn’

Peter Nusselder18 feb 2014, 09:00
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2014, 09:00
Advertentie

Paris Saint-Germain zal zich ten koste van Bayer Leverkusen moeten plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Volgens oud-verdediger Christian Wörns, die in de jaren negentig voor beide clubs uitkwam, maakt de Frans kampioen dit seizoen een goede kans op Europees succes.

voetbalzone

Wörns is van mening dat het team van trainer Laurent Blanc vrijwel niets onder hoeft te doen voor titelhouder Bayern München. “Er is niet veel verschil tussen Bayern en PSG, als je kijkt naar de spelers die ze hebben. PSG heeft een geweldige ploeg met veel grote namen”, vertelt de voormalig Duits international aan Goal. “Ze hoeven in Europa voor geen enkele tegenstander bang te zijn”, meent Wörns.

“Wat mij betreft zijn ze een van de outsiders om de Champions League te winnen. Als ze een goede dag hebben, kunnen ze iedereen verslaan.” De spits van les Parisiens, Zlatan Ibrahimovic, is in de ogen van Wörns degene die het verschil gaat maken als de Fransen dinsdag op bezoek gaan in Leverkusen. “Een plan om hem af te stoppen is erg moeilijk te verzinnen, als aanvaller is hij echt compleet.”

Bezig met laden …