voetbalzone

PSG vreest vertrek Mbappé en richt vizier op doelpuntenmaker van 82 miljoen

Lars Capiau10 jul 2023, 13:53
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2023, 13:53
Advertentie

Dusan Vlahovic heeft over Europese topinteresse niet te klagen. De 23-jarige Serviër kan rekenen op de belangstelling van Paris Saint-Germain, Bayern München en Chelsea. De spits van Juventus zou de club uit Turijn mogen verlaten bij een aanzienlijk bod, meldt Fabrizio Romano maandag. PSG zou bij een eventueel vertrek van Kylian Mbappé en de aanstaande exit van Mauro Icardi naar Galatasaray snel willen doorschakelen.

Bayern en Chelsea zijn de onderhandelingen naar verluidt nog niet zijn gestart, terwijl PSG Vlahovic als een van de vier spitsopties beschouwt. De Serviér lijkt bij een goed bod te mogen vertrekken bij la Vecchia Signora. Met een transferwaarde van zeventig miljoen euro volgens het gerenommeerde Transfermarkt zou Juventus de kas flink kunnen spekken om zo verder in de selectie te kunnen investeren. Romelu Lukaku, die mag vertrekken bij Chelsea, is naar verluidt in beeld zijn als opvolger.

Naast Chelsea, PSG en Bayern München werd ook Manchester United eerder gelinkt aan Vlahovic. De ploeg van Erik ten Hag is nog steeds naarstig op zoek naar een productieve spits en zou de Serviër goed kunnen gebruiken. Vlahovic maakte 23 doelpunten in 63 wedstrijden bij i Bianconeri en was 6 keer de aangever. Bij Fiorentina maakte de spits furore door 49 keer te scoren in 108 wedstrijden. Daarom betaalde Juventus in de winter van 2022 81,6 miljoen voor hem.

Bij PSG staat een exit van Mbappé op de tocht. De Franse steraanvaller maakte zich verleden week onmogelijk bij de Franse clubleiding, berichtte RMC Sport eerder. Zes spelers van les Parisiens zouden naar verluidt niet blij zijn met Mbappés uitlatingen in een interview met France Football. President Nasser Al-Khelaïfi vroeg zich daarom al openlijk af waarom de Fransman dan niet 'meteen' wegging. Mbappé ligt nog vast in Parijs tot medio 2024, maar kan zelf besluiten om zijn contract met nog een jaar te verlengen.

Bezig met laden …