voetbalzone

PSG wekt woede: ‘Blanc kan me bellen of ze moeten een bod uitbrengen’

Peter Nusselder10 jul 2013, 09:23
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2013, 09:23
Advertentie

Paris Saint-Germain heeft de woede gewekt van Newcastle United-trainer Alan Pardew. De kampioen van Frankrijk heeft herhaaldelijk laten doorschemeren dat er mogelijk belangstelling is voor Yohan Cabaye, maar ondertussen blijven zowel de middenvelder als zijn huidige werkgever in onzekerheid over de vraag of de interesse van PSG daadwerkelijk serieus genomen moet worden.

/

Er is nog geen sprake van een concreet bod op de Frans international, die volgens the Magpies ruim 23 miljoen euro waard is. Pardew laat dan ook weten geïrriteerd te zijn door zijn collega Laurent Blanc, die naar buiten heeft gebracht dat Cabaye voor PSG ‘een optie’ is. “Dat lijkt me niet de goede manier”, tekenen Engelse media op uit de mond van de Newcastle-trainer.

“Blanc kan me bellen of ze moeten een bod uitbrengen. Dat zou wat mij betreft de juiste handelwijze zijn.” Pardew zelf hoopt ondertussen vooral zijn voorhoede te versterken; de oefenmeester wil twee spitsen aantrekken en heeft het daarbij vooral voorzien op Darren Bent van Aston Villa en Loïc Rémy, die afgelopen seizoen met Queens Park Rangers degradeerde.

Bezig met laden …