voetbalzone

PSG wil meer geld uitgeven: 'Dit is oneerlijk, de CL is ook onze droom'

Matthijs van Laar31 mei 2015, 16:20
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2015, 16:20
Advertentie
voetbalzone

Financial Fair Play moet ervoor zorgen dat de afstand tussen de Europese grootmachten en de rest niet té groot wordt, maar daar denkt Nasser Al-Khelaifi anders over. De eigenaar van Paris Saint-Germain is juist van mening dat de reglementen ervoor zorgen dat zijn club niet de aansluiting vindt met Europa's elite. Hij noemt de regels zelfs 'oneerlijk'.

De baas van PSG wil namelijk grote namen aantrekken om het elftal van coach Laurent Blanc verder te versterken, maar moet de hand verplicht op de knip houden. "Ik wil er geen groot issue of schandaal van maken, maar ik wil wél in gesprek gaan met de UEFA. Ze moeten onze kant van het verhaal horen. Ik wil dat ze de situatie gaan begrijpen. Zij willen graag een betere en sterkere Champions League. Het is ook onze droom om dat toernooi te winnen", zegt hij.

Al-Khelaifi verklaart ook dat een vertrek van Edinson Cavani uitgesloten is. De Uruguayaan zou weg willen, maar krijgt die ruimte niet. Hij wordt aan zijn contract gehouden. "Ik heb Edinson altijd verdedigd. Hij blijft bij ons en gaat hier nooit weg", aldus de preses. "Hij is op zijn plek hier. Voor mij is het de beste spits ter wereld."

Bezig met laden …