voetbalzone

PSG wil miljoenentransfer afronden: ‘Hun project trok mij het meest’

Gijs Freriks27 apr 2016, 13:35
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2016, 13:35
Advertentie

Paris Saint-Germain lijkt de strijd om de handtekening van Giovani Lo Celso te hebben gewonnen. De kampioen van Frankrijk zou eerder al een principeakkoord met Rosario Central hebben bereikt en de vader van de aanvallende middenvelder zegt nu dat zijn twintigjarige zoon waarschijnlijk naar Parijs verhuist.

/

“Ik ben naar Europa afgereisd om met verschillende clubs te praten. Ik heb met directeuren over hun projecten gesproken en alle aanbiedingen bekeken. Het sportieve project van PSG trok mij het meest. Ik ben gastvrij ontvangen en trof een warme stad waar men elkaar lief heeft. Geweldig. Giovani krijgt bij PSG bovendien de meeste kansen om zich te bewijzen”, aldus Juan Lo Celso in gesprek met Le Parisien.

“AS Roma heeft ook interesse, maar daar zou hij op de bank terechtkomen of worden verhuurd aan een andere club”, besluit Lo Celso senior. PSG zou tien tot twaalf miljoen euro moeten betalen voor Lord Celso, die pas dertien wedstrijden in het eerste elftal van Rosario speelde en waarschijnlijk in augustus met Argentinië mee gaat doen aan de Olympische Zomerspelen. De vicevoorzitter van Rosario gaf eerder overigens al te kennen dat hij Lo Celso pas in het nieuwe kalenderjaar wil laten gaan.

Bezig met laden …