voetbalzone

PSG ziet bod van achttien miljoen euro afgeslagen worden

Bart Kruyt23 aug 2015, 11:22
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2015, 11:22
Advertentie

Lucas Digne wil graag overstappen naar AS Roma, waar hij weer kan samenwerken met Rudi Garcia, de coach die hij nog kent van zijn tijd bij Lille. Paris Saint-Germain is bereid om de linksback te verkopen, maar wil dan wel eerst een vervanger halen. Vooralsnog is dat niet gelukt: een eerste bod op Layvin Kurzawa is inmiddels afgewezen door AS Monaco.

voetbalzone

Volgens Franse media heeft PSG achttien miljoen euro geboden voor Kurzawa, die uit de jeugdopleiding van Monaco komt en nog niet voor een andere club uitkwam. Vadim Vasilyev, de vicevoorzitter van Monaco, wilde de hoogte van het bod niet bevestigen: “Maar het is waar dat PSG een bod heeft uitgebracht en wij hebben dat bod afgewezen”, zegt hij in L’Equipe.

“Er is nog contact met PSG, maar er zijn ook nog andere clubs met interesse in Layvin”, vervolgt Vasilyev, die op deze manier lijkt te proberen om PSG te overtuigen om een sterk verbeterd bod uit te brengen. “Ik kan niet zeggen wat er tussen nu en 31 augustus nog gaat gebeuren, maar ik kan in ieder geval zeggen dat we geen transfers meer nodig hebben om de boeken op orde te krijgen. De toekomst van Layvin staat dus los van het resultaat van de wedstrijd tegen Valencia.” Monaco probeert via los Che de groepsfase van de Champions League te bereiken, maar staat met 3-1 achter.

Bezig met laden …